Trugetur til Siriskolten (658 moh)

Fellestur

Dato
21. februar kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Topptur, Trugetur
Arrangører
Fellesturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Bli med på trugetur til Siriskolten (658 moh).

Oppmøte kl.10 ved steinbruddet til venstre for bruhodet på Tjeldøya. 

Husk vinterbekledning og hodelykt.

Dette er en påmeldingstur.

Siriskolten er en topp som ligger øst på Tjeldøya og turen har startpunkt i steinbruddet omtrent 600 meter sørøst for Ramsund brua. Dette er en topp mange har gått til på sommeren da den i en årrekke har vært et 10 på topp mål, men toppen er også et fint og overkommelig turmål om vinteren. Vi møtes kl 10:00 ved startpunktet i steinbruddet og starter på samme rute som man går om sommeren, men forsetter videre opp Spannbogdalen og over Spannbogvantnet til Siriskoltdalen. Derfra går vi videre opp på Siriskolten, der det er flott utsikt innover Ofotfjorden og over mot Helligtind. Denne turen har vanseklighetsgrad: middels. Man bør ha gått litt på truger tidligere og være godt utrustet for en vinterdag i fjellet der været kan skifte fort. Turen gås så tidlig på året at vi ikke kan forvente å være nede igjen før det er mørkt. Alle deltagerne må derfor ta med seg hodelykt egnet for bruk i fjellet på vinterstid. Gjennomføring av turen vil være avhengig av værforholdene.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

Trugetur til Siriskolten (658 moh)

Bli med på trugetur til Siriskolten (658 moh). Oppmøte kl.10 ved steinbruddet til venstre for bruhodet på Tjeldøya.  Husk vinterbekledning og hodelykt. Dette er en påmeldingstur. Siriskolten er en topp som ...

Kontaktinformasjon: