Trugetur til Raudurdtinden (554 moh), Tjeldøya

Fellestur

Dato
31. januar kl. 11:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Topptur, Trugetur
Arrangører
Fellesturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya, Nord-Salten (se kart)

Velkommen til trugetur til Raudurdtinden (554 moh) på Tjeldøya. Raudurdtinden er en topp på sørvest-siden av Tjeldøya. På toppen er det flott utsikt utover Vestfjorden og innover Ofotfjorden.

Oppmøte ved Myklebostad Kulturhus kl 11:00. Turens lengde er ca 9 km tur/retur og vi regner med å bruke ca 5 t på turen.

Dette er en middels krevende tur så det kan være en fordel å ha gått noen turer på truger tidligere. Da turen gås i slutten av januar kan forholdene i fjellet skifte fort og man må være godt utrustet for en vinterdag i fjellet med varierende vær. Det blir tidlig mørkt på denne tiden av året og turdeltagerne må derfor ha med seg hodelykter.

Gjennomføring av turen vil være avhengig av værforholdene og ved å melde deg på turen via Harstad Turlag sine nettsider vil du være sikker på å få informasjon om dette via sms eller på mail. Det kan også være aktuelt å endre dato for turen dersom værmeldingene tilsier dette.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Trugetur til Raudurdtinden (554 moh), Tjeldøya

Velkommen til trugetur til Raudurdtinden (554 moh) på Tjeldøya. Raudurdtinden er en topp på sørvest-siden av Tjeldøya. På toppen er det flott utsikt utover Vestfjorden og innover Ofotfjorden. Oppmøte ved ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Dag Jensen