Avlyst Dagstur til Melåa

Fellestur

Dato
7. mars kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Harstad
Arrangører
Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På grunn av det pågående korona-utbruddet i Harstad.

Velkommen til vårskitur til Melåa fra Bjørnhaugen. Vi har gammen overfor Sjettevatnet som turens mål. Vi følger løypa fra Bjørnhaugen, over Aurvatnet og passerer Steinvassfjellet før vi tar turen ned mot Sjettevatnet og gammen. Her blir det en rast før vi går tilbake i samme retning. Samlet lengde er 14 km og 350 høydemeter tur/retur.

Oppmøte kl 10:00 på Bjørnhaugen 

Har du ikke vært i dette området før er dette en god anledning til å bli kjent, det er flott og mye brukt.

Kartblad: 1332 III Tjeldsundet og 1232 II Gullesfjord, eller Harstad 10142

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Dagstur til Melåa

Velkommen til vårskitur til Melåa fra Bjørnhaugen. Vi har gammen overfor Sjettevatnet som turens mål. Vi følger løypa fra Bjørnhaugen, over Aurvatnet og passerer Steinvassfjellet før vi tar turen ned mot ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jørn Thorvaldsen
  • Petra Parschat