Tirsdagstur til Treppedalsfjellet

Fellestur

Dato
18. august kl. 17:45 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tirsdagstur
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
Tirsdagstur
Dette arrangementet er over!

Treppedalsfjellet, 518 m.o.h.

Oppmøtested: Parkeringsplassen ved nedkjøringen til Travbanen klokka 17.45. Vi må fordele oss i færrest mulige biler, fordi det er begrenset med parkeringsplassen på startstedet. 

Startsted: Vi parkerer på en avkjøring like forbi Røde Kors-hytta på Kvæfjordeidet klokka 18.00.

Vi skal følge en kjerreveien/sti herfra til Sæterelva. Vi krysser Sæterelva sør for Helgevallan og følg sti/kjerrevei langs nordøstsiden av elva.og opp over skoggrensen og videre slik at vi krysset elva som renner ut vest for Treppedalsvatnet. Derfra en det en kort stigning  til toppen som ligger i nordenden av vannet.

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

Tirsdagstur til Treppedalsfjellet

Treppedalsfjellet, 518 m.o.h. Oppmøtested: Parkeringsplassen ved nedkjøringen til Travbanen klokka 17.45. Vi må fordele oss i færrest mulige biler, fordi det er begrenset med parkeringsplassen på startstedet.  Startsted: Vi parkerer på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kristian Jakobsen
  • Siv Eilertsen