Tirsdagstur til Sandsøyveten

Fellestur

Dato
14. juli kl. 17:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tirsdagstur
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
Tirsdagstur
Dette arrangementet er over!

Oppmøte ved fergeleie på Stornes kl. 17, fergeavgang kl. 17.15. Vi kjører til Sandsøy og parkerer ved det gamle fergeleie. Stien starter i veikrysset overnfor fergeleie og følger ryggen i en behagelig stigning til 212 mo.h. Selv om toppen ikke er høy har man en formidabel utsikt over hele Vågsfjordbassenget.

Hvordan vi fortsetter videre er litt væravhengig. Går man tilbake samme vei tar turen en drøy times tid. Da rekker man ferge 19.30 tilbake. Alternativt kan man gå ned fra toppen mot Nordsand og Sommarro. Derfra går det traktorvei til Sørsand og grusvei tilbake til fergeleie. Den turen er 3 km lengre og tar en times tid ekstra. Da rekker man ferga tilbake kl. 20.30.

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Tirsdagstur til Sandsøyveten

Oppmøte ved fergeleie på Stornes kl. 17, fergeavgang kl. 17.15. Vi kjører til Sandsøy og parkerer ved det gamle fergeleie. Stien starter i veikrysset overnfor fergeleie og følger ryggen i ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Nilsen
  • Petra Parschat