Avlyst 6-toppers-tur i fjellene rundt Harstad

Fellestur

Dato
20. september 2020 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Harstad Turlag, Fellestur
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga dårlig værmelding avlyses denne turen.

Vi skal i løpet av denne heldagsturen til Pevassfjellet – Varheia – Hinnsteinen – Lille Hinnsteinen – Blåfjell – Grønnkollvarden.

Vi møtes på parkeringsplassen ved barnehagen i Dalsletta. Her starter dagens vandring som går via Pevannet, opp på Pevassfjellet, videre over Vardheia og til Hinnsteinen. Herifra går vi via Lille Hinnsteinen til Blåfjell, og herifra følger vi dnt-stien gjennom Korsdalen, via Korsdalsvannet og opp på Middagsfjellet og til Grønnkollvarden. Herifra fortsetter vi langs dnt-merket sti til Musvannet, tar så stien til Pevannet og så ned til bilene i Harstadbotn. Dette er en lang tur så det trengs gode fjellsko og mat nok til en lang og forhåpentligvis fin dag på fjellet.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

6-toppers-tur i fjellene rundt Harstad

Vi skal i løpet av denne heldagsturen til Pevassfjellet – Varheia – Hinnsteinen – Lille Hinnsteinen – Blåfjell – Grønnkollvarden. Vi møtes på parkeringsplassen ved barnehagen i Dalsletta. Her starter dagens ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Nilsen
  • Hilde Markussen