Avlyst Topptur til Middagstinden (923 moh)

Fellestur

Dato
16. august 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Harstadturlag
Arrangører
Fellesturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga dårlig værmelding, avlyses denne turen.

Kjør FV 83 til Hundstadsætran, som ligger 9,4 km før for veikrysset ved Gåra og parker på venstre side av veien. Her møtes vi.  Vi følger stien og etter hvert traktorvei opp til Vebostadvatnet. Herfra tar vi passende vei opp mot toppen, da det er flere ruter å velge mellom. Stigningen opp er bratt, og grunn til at turen er karakterisert som krevende er at noen kan finne stigningen mot toppen så bratt at det kanskje oppfattes som luftig. Utsikten på toppen er imidlertid fantastisk.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hilde Markussen
  • Eva Tangen
  • Linda Nilsen