Tirsdagstur - til Sørvikfjellet (607 moh.)

Fellestur

Dato
11. august kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tirsdagstur
Arrangører
Tirsdagsturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
Tirsdagstur
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Kl. 18.00 ved parkeringa like før Kilkamhuset

Vi følger veien fram mot banen og langs skogsveien/lysløypa vestover. Etter ca. 400 m bøyer lysløypa til venstre og vi følger denne sørover til den niende stolpen (denne stolpen har en støttestolpe). Begynnelsen på turen er Ti-på-topp merket i år. Så følger vi stien oppover Storskaret til vi kommer til Skarhaugen. Herfra følger vi ryggen/stier til vi når toppen av Sørkvikfjellet. Her er det fin utsikt mot Vågsfjorden, Astafjorden og nordlige deler av Tjeldsundet.

Distanse: ca. 8 km. t/r
Tidsbruk: ca. 3 timer t/r

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

 

 

 

Tirsdagstur - til Sørvikfjellet (607 moh.)

Oppmøte: Kl. 18.00 ved parkeringa like før Kilkamhuset Vi følger veien fram mot banen og langs skogsveien/lysløypa vestover. Etter ca. 400 m bøyer lysløypa til venstre og vi følger denne ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Nilsen
  • Hilde Markussen