St.Hans feiring på Bjørnhaugen, med servering av rømmegrøt

Dette arrangementet er over!
Turlaget ønsker velkommen til åpen St.hans feirng på Bjørnhaugen, med servering av rømmegrøt på turlagshytta ved Bjørnhaugen, Storjorda. Tilbudet er gratis for medlemmer så langt maten rekker. Det vil være bål på den nye grillplassen med mulighet for å grille medbrakt. Varm eller kald drikke tar du med selv. Det kan være lurt å ta med en campingstol. For de minste deltagerne blir det mulig å teste nytt huskestativ. Oppmøte klokka 18.
Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!
Vertsskap for kvelden er:  Siv Eilertsen og Kristian Jakobsen
Koronapandemien medfører registrering av deltagere og tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT

St.Hans feiring på Bjørnhaugen, med servering av rømmegrøt

Kontaktinformasjon: