Tirsdagtur Trondeneshalvøya

Fellestur

Dato
26. mai kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
Tirsdagsturer Harstad Turlag, Harstad Turlag , Tirsdagsturer Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter på P-plassen for Trondeneskirken. Vi følger Stien-langs-sjøen mot Harstad og går videre opp til TV-tårnet på Samaåsen. Her nyter vi utsikten mot byen og fjellene i øst. Vi fortesetter lysløypa med utsikt mot Grytøya, videre til Altevågen og den gamle kirkegården på Trondnes. Herfra går vi til Russevika og tilbake til bilene. På grunn av store snømengder i marka tas det forbehold om endring av ruta.

Dette er en flott og bynær tur. Turen er ca 7 km lang og vil ta ca tre timer. Normalt går turen fint i joggesko, men det kan være litt vått nå tidlig på året

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNTDet er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Tirsdagtur Trondeneshalvøya

Turen starter på P-plassen for Trondeneskirken. Vi følger Stien-langs-sjøen mot Harstad og går videre opp til TV-tårnet på Samaåsen. Her nyter vi utsikten mot byen og fjellene i øst. Vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Per Ove Hovland
  • Tlf. 476 34 105

Turleder:

  • Per Ove Hovland