Prøv å padle kajakk

29. august kl. 12:00 - 16:30
Kurs, Padlekurs, Aktivitet Kajakk
Barnas Turlag Harstad, Harstad Padleklubb
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Nysgjerrig på hva padling i kajakk er? Lyst å lære litt? Jakte etter skumbjørner? Balansere og leke i og med kajakken? Eller helt enkelt se om kajakkpadling er noe for deg? Da er dette rette plassen! Arrangementet er et samarbeid mellom Barnas Turlag og Harstad Padleklubb. Harstad Padleklubb stiller med instruktører, kajakker og tørrdrakter.

Det er plass til 8 barn på hver gruppe som fordeler seg slik:
Mellom kl. 12 og 13:30: 5-7 år
Mellom kl. 13:30 og 15: 8-10 år
Mellom kl. 15 og 16:30: 11-15 år

Oppmøte 30 minutter før oppsatt padletid.
Hvert barn må ha med en foresatt.

Nødvendig utstyr:
● Et komplett klesskift
● Termos med varm drikke
● Sjokolade/banan/brødskive

Vi har også aktivitet på land med grilling, og lek i fjæra. Ta med grillmat og tilbring lørdagen i Kanebogenfjæra!

Parkering: Kommunal parkering ved Kanebogenfjæra.
Arrangementet er gratis.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Påmelding til Siri Hofsø Hjellnes 91838371.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Prøv å padle kajakk

Kontaktinformasjon: