Avlyst Isfiskekonkurranse for barn - AVLYST

Annet

Dato
22. mars kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Annet, , Isfiske, Familiedag, Barneaktivitet, Isfiskekonkurranse, Barnefamile
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

For fjerde året på rad arrangerer vi isfiskekonkurranse for barn på Møkkelandsvannet. Her blir det premiering ut fra størst fisk (1, 2. og 3.plass).

Tid og sted: 22.mars 2020 ved parkeringen ved Møkkelandsvannet. Se kart eller vedlagt bilde: den grønne ringen viser oppholdssted, oppmøtested og parkeringsplass. Alt er i samme område.

Arrangementet starter kl.12. Turledere vil være der fra ca 11.30, for å klargjøre. Konkuransen starter 12.15 og avslutter 13.15. Erfaring viser at mange møter opp lenge før arrangementet starter og at barna fort blir utålmodige. Noen drar hjem før premieringen starter. Så av hensyn til de søte små, vil konkurransen være kort og premieringen skje kjapt. Ellers må de som vil, fiske og kose seg utover dagen.
Vi ordner bål og låner ut diverse utstyr, som isbor, ifiskestenger og bålpinner. Utstyret må gå på rundgang, så de som har utstyr selv kan gjerne ta det med. Vi kommer til å ha noen bokser med maggot oppe ved bålplassen, hvor alle kan komme å hente seg en klype, så husk å ta med en liten boks e.l. for å ha magotten i. De som vil kan gjerne ta med egen maggot. Ellers må dere ha med mat, drikke og sitteunderlag/stoler. Denne turen er like fin for nye som erfarne isfiskere. Husk klær etter vær!

Viktig!

  • Se kart (vedlagt bildet lenger ned), for hvor arrangementet skal foregå. Vi ber om at alle holder seg innenfor merket område (grønn ring) pga sikkerhetsmessige årsaker og at ingen beveger seg mot de røde kryssene på kartet som markere vannets ut- og innløp hvor det kan være tynnere is. Den grønne ringen indikerer også oppmøtested og parkeringsplass.
  • Alle som håndterer et isbor, skal alltid ha dekslet på bladene, eller ha isboren boret godt ned i isen, når boret ikke er i bruk. Dekselet skal hele tiden være på, ved frakt av boret rundt på isen.
  • Det er ikke sikkert det vil være brøyta ved parkeringsplassen. Da må vi parkere langs veikanten. Husk i så tilfelle å parkere godt ute til siden, for å unngå å hindre øvrig trafikk på disse veiene.


Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Turledere:
Lina Leknes
Therese-Marie Tangen

Kontaktperson:
Therese Tangen
Tlf. 934 10 442

Følg med på facebooksiden vår https://www.facebook.com/BarnasTurlagHarstad/, eventuelle oppdateringer, endringer eller kanselleringer annonseres først der.

Isfiskekonkurranse for barn - AVLYST

For fjerde året på rad arrangerer vi isfiskekonkurranse for barn på Møkkelandsvannet. Her blir det premiering ut fra størst fisk (1, 2. og 3.plass). Tid og sted: 22.mars 2020 ved parkeringen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Therese-Marie Tangen
  • Lina Leknes