Surenåsen rundt

Fellestur

Dato
21. september 2020 kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skogstur, Rundtur
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
aktiv i 100, seniortur
Dette arrangementet er over!

På grunn av Coronasituasjonen organiserer vi dessverre ikke felleskjøring. Oppmøtetid og -sted er derfor kl 1030 på parkeringsplassen ved Rå videregående skole der vi møter turleder. Derfra kjører vi opp bakkene mot skytterbanen.  Vi parkerer like ved starten av kulturstien. 

Vi følger kulturstien et lite stykke, tar etterhvert av fra den og følger en sti merket mot Strandfjellet. Hvis ønskelig tar vi en avstikker til Gapahuken ved Lysvannet. Deretter følger vi sti mot Borkenesmarka og inn i lysløypa og tar av opp til gapahuken på Surenåsen. Der tar vi matpausen.  Rundturen er ca 10 km i et lettgått terreng. Turen er merket middels fordi den er såpass lang.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

De aktuelle smitteverntiltakene vil gjelde.  Turleder informerer om disse og noterer deltakernes navn og mobilnummer

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

Surenåsen rundt

På grunn av Coronasituasjonen organiserer vi dessverre ikke felleskjøring. Oppmøtetid og -sted er derfor kl 1030 på parkeringsplassen ved Rå videregående skole der vi møter turleder. Derfra kjører vi opp ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marianne Heggelund