Tur til Vassdalen

Fellestur

Dato
14. september kl. 09:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Historievandring
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turkode
aktiv i 100, seniortur

Seniorgruppa til Harstad Turlag inviterer til tur til Vassdalen. Her lærer vi mer om det tragiske skredet i 1986, samt om hendelser i området knyttet til 2.verdenskrig.

Oppmøtested og -tid: Turlagshuset i Folkeparken klokka 09.00. Derfra tar vi buss inn til Vassdalen der vi møter guiden Oddmar Fedreheim.

Turen er ca. 8 km tur/retur på god sti i dalen. Bussen starter på returen til Harstad ca. klokka 1530. 

Ta med mat og drikke.

På grunn av bestilling av buss må vi ha påmelding. Påmelding via vår hjemmeside eller kontakt turleder Bente Fotland (97086807) seinest i løpet av tirsdag 8. september. 

Det vil bli værforbehold, hvis det blir tett og lav tåke må vi dessverre avlyse turen.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Corona pandemien krever tilpasninger slik at vi unngår smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen.  Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere holder avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instruks ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktinformasjon: