EvenTUR

29. april kl. 17:30 - 19:30
Fellestur, Fottur, Eventur
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Velkommen på Barnas Turlag Harstad sitt nye turkonsept. EvenTUR er kveldsmatturer med det lille ekstra. På disse turene kan du risikere å møte kjente og kjære folk og fe som de tre bukkene bruse, Askeladden, Prinsessa som ingen kunne målbinde og mange flere. Fast oppmøtested ved p-plassen i Folkeparken og derfra beveger vi oss rundt i parken. Turen avsluttes med kveldsmat i en gapahuk.

Barna må forvente at de kanskje blir med og må innta en rolle på tur! Ellers ønsker vi oss eventyrlystne, nysgjerrige, lekne og tøysete barn, som har lyst til å lære norske folkeeventyr på en spennende måte ute i naturen.

EvenTUR er kun for medlemmer av Barnas Turlag, og det er en maksgrense på 15 barn per gang. Påmeldingen vil åpne to uker før hver tur, så følg med! Barna bør være over 4 år for å ha utbytte av turen. Foreldre må også være med, og de må gjerne være litt ekstra eventyrlystne de og!

Husk klær etter vær- og føreforhold og kveldsmat. Vi stiller med dramapedagog, bål og masse moro.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

EvenTUR

Kontaktinformasjon: