Tur til Hårberget ved Sandtorg

Fellestur

Dato
22. juni kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellutsikt, Fjordutsikt
Arrangør
Seniorgruppa Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
aktiv i 100, seniortur
Dette arrangementet er over!

På grunn av Coronasituasjonen organiserer vi inntil videre dessverre ikke felleskjøring på våre turer.  Oppmøtetid og -sted er dermed Klokka 10.30 ved byggefeltet i Årbogen/Santorg. Ta kontakt med turleder Harry Karlsen på mobil 918 60 424 hvis du/dere har behov for mer informasjon om oppmøtestedet.

Hårberget er en fin og grei topp for de fleste med flott utsikt i alle retninger. Hårberget ligger som ei rundingsbøye i Tjeldsundet og har Sætertind og Haukebøtind som nærmeste fjell.

Hårberget er 399 m o.h. og turens lengde er på ca 7 km tur retur. Stien opp har mykt og behagelig underlag med noe stein og berg mot toppen. Vi tar matpausen på toppen.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

De aktuelle smitteverntiltakene vil gjelde.  Turleder informerer om disse og noterer deltakernes navn og mobilnummer

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Tur til Hårberget ved Sandtorg

På grunn av Coronasituasjonen organiserer vi inntil videre dessverre ikke felleskjøring på våre turer.  Oppmøtetid og -sted er dermed Klokka 10.30 ved byggefeltet i Årbogen/Santorg. Ta kontakt med turleder Harry Karlsen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Harry Karlsen