Trugetur til Trollfjellet (1010 moh) på Tjeldøya

Fellestur

Dato
8. mars kl. 09:45 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trugetur
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til trugetur til Trollfjellet på Tjeldøya. Trollfjellet er Tjeldøyas høyeste topp på hele 1010 moh og er et flott turmål også om vinteren da man kan unngå å gå i skredfarlig terreng.

Vi møtes kl 09:45 ved kulturhuset på Myklebostad. Selv om vi skal opp på 1010 meter er dette også en tur med lengre flate partier innimellom. På toppen er det flott utsikt i alle retninger. Det er også mulig å gå på ski dersom noen ønsker det. Vi regner med å bruke ca 8 t på turen.

Dette er en relativt lang (ca 18 km tur/retur) og krevende tur, så man bør ha gått noen turer på truger tidligere. Man må være godt utrustet for en vinterdag i fjellet der været kan skifte fort.

Gjennomføring av turen vil være avhengig av værforholdene og dato for gjennomføring av turen vil også kunne bli endret dersom værmeldingene tilsier dette. Ved å melde seg på turen via Harstad Turlag sine nettsider sikrer du at du får melding via sms eller på mail dersom det er noen endringer vedrørende turen.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Trugetur til Trollfjellet (1010 moh) på Tjeldøya

Velkommen til trugetur til Trollfjellet på Tjeldøya. Trollfjellet er Tjeldøyas høyeste topp på hele 1010 moh og er et flott turmål også om vinteren da man kan unngå å gå ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Dag Jensen