Avlyst Tur på Bjarkøy

27. september kl. 10:00 - 14:00
Barnas Turlag Harstad, Harstad Turlag
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Corona pandemien krever tilpasninger slik at vi unngår smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen.  Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere holder avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instruks ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Tur på Bjarkøy

Tur i lettgått fjellterreng på Bjarkøy. Avgang med ferge fra Stornes kl 10. Deretter oppmøte på Bjarkøy. Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag! Corona pandemien krever tilpasninger slik ...

Kontaktinformasjon:

Turleder: