Førjulstur i Folkeparken

Fellestur

Dato
11. desember kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Juleavslutning
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Vi leker ute med akebrett, ski, skøyter, spade eller det været tillater. Samtidig speider vi etter nissen og krysser fingrene for at han finner fram. Ved gapahukene har nissefar fikset grøt til alle og nissens små hjelpere har puttet en mandel i grøten. Vel møtt til en rolig og svært koselig førjulstur!

Oppmøte ved dobbeltgapahukene (Startsletta) i Folkeparken kl. 17:30.

NB - dette er en påmeldingstur med hensyn til smittevernet. Samt for å få oversikt over antall nissegaver og antall grøtporsjoner. Det er derfor svært viktig at ALLE melder seg på! Øvre deltakergrense er satt til 50 personer. Påmeldingen stanses så snart vi når dette antallet.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Førjulstur i Folkeparken

Vi leker ute med akebrett, ski, skøyter, spade eller det været tillater. Samtidig speider vi etter nissen og krysser fingrene for at han finner fram. Ved gapahukene har nissefar fikset grøt ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gunn Elin Fedreheim
  • Rannveig Kildal Ramtvedt