Avlyst Skitur til Langvannet/Statskoghytta - AVLYST

Voksne, Ungdom
Fellestur, Skitur, Aktivitet Skitur, Langvannet
Harstad Turlag
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Skitur
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst i tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og DNT vedrørende koronaviruset.

Oppmøtested: Parkeringsplassen innerst i Sørlia klokka 10:00.
Vi følger den vanlige ruta opp til Langvannet, og er vi heldige er det tråkket skispor. Vi spiser lunsj på hytta. På retur kjører vi ned i dalen ved Sportsfiskeklubben si hytte.

Turen tar ca 4 timer og er 12 km lang. Går vi bortom Finnslettheia utgjør det 6 km ekstra og 2 timer lengre tid.

Husk klær etter vær og godt med mat i sekken.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Skitur til Langvannet/Statskoghytta - AVLYST

Velkommen på skitur til Statskogshytta ved Langvannet. Er det bra vær, tar vi oss også en tur til Finnslettheia hvis folk ønsker det. Oppmøtested: Parkeringsplassen innerst i Sørlia klokka 10:00. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder: