FTU Folkeparken og Grønnkollen

Fellestur

Dato
28. mai kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ftuharstad
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi ønsker velkommen til vår første FTU-tur! Vi fokuserer på sosialt samvær, glede, kjærlighet til natur og friluftsliv. I første omgang vil våre tilholdssteder være i Folkeparken i Harstad, men vi planlegger også med flere aktiviteter og utflukter til andre plasser. Alle kan være med uansett funksjonsnedsettelser. Vi har forskjellig vanskelighetsgrad på turene og aktivitetene. Det er med turledere fra Harstad Turlag som tar seg av organisering av turen og opplegget. Vi er avhengig av at deltakerne kommer med ledsagere.

I dag skal vi utforske naturen og bli kjent i nærområdet. Vi møtes på parkeringsplassen i Folkeparken. Her deler vi oss i to grupper. Gruppe 1 går til Grunnvannet og utforsker nærmere der. Gruppe 2 går mot Grønnkollenhytta. Begge gruppene stopper ved en gapahuk, lager bål, koker kaffe og spiser litt frukt som turlederne ordner til. Gruppa som skal til Grønnkollen må gjerne ha med seg litt mat!

Ta med kopp til kaffe!

NB - alle deltakere må ha med en ledsager.

Kontaktperson: Magne Stangnes (913 18 059)

FTU Folkeparken og Grønnkollen

Vi ønsker velkommen til vår første FTU-tur! Vi fokuserer på sosialt samvær, glede, kjærlighet til natur og friluftsliv. I første omgang vil våre tilholdssteder være i Folkeparken i Harstad, men ...

Kontaktinformasjon: