Avlyst Snøhuletur for de mellom 8 og 12 år

Fellestur

Fra dato
23. mars 2019 kl. 10:00
Til dato
24. mars 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Snøhuletur, Barn 8-12 År
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

En tur for tøffe og vinterglade familier. Du får grave din egen snøhule og overnatte en natt ute - et ypperlig og snøsikkert sted for snøhuleboere!

Oppmøtested og -tidspunkt publiseres senere.

Hele lørdagen vil gå med til graving, lek og rigging av leirplass. Dette er en skikkelig jobb og både store og litt mindre må delta! Forhåpentligvis er slitet glemt når vi på kvelden kryper inn i vår selvgravde hule og koser oss med mat og gode historier.

For barn i alderen 8-12 år med voksenfølge.

Passer turen for vår familie?

Alder og ferdigheter: Både barn og voksne må kunne gå noen kilometer på ski i terrenget og bære sekk med nødvendige klær, mat og utstyr. Alder er satt til 8-12 år og skal overholdes.

Barnas Turlag arrangerer mange ulike turer for barnefamilier, både i nærmiljøet og på fjellet. Noen av turene er åpne for alle, mens andre turer er for en bestemt aldersgruppe som vi angir med fra-til (år). På disse turene er det ikke anledning til å ha med barn/søsken som er yngre eller eldre enn den oppgitte alderen.

Dette gjør vi for å gi turdeltakerne en best mulig turopplevelse. Turens innhold og krav til ferdighetsnivå er tilpasset den aktuelle målgruppa, og det forventes at alle kan gjennomføre de aktivitetene som er planlagt. Slik kan vi lage et godt, skreddersydd program med aktiviteter som treffer barna som deltar og som legger grunnlag for en god gruppedynamikk og en setting der alle opplever å bli godt ivaretatt.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gunn Elin Fedreheim
  • Katrine Fedreheim
  • Rannveig Kildal Ramtvedt