Fakkeltog til Gangsåstoppen

Fellestur

Dato
27. desember 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fakkeltog, Gangsåstoppen
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi avslutter året med det som har blitt en tradisjonell fakkeltur til Gangsåstoppen. Disse turene byr på mørketidsstemning, tente fakler og den spesielle roen som kjennetegner romjula.

Oppmøte på parkeringsplassen på Stangnes videregående skole kl. 16. Vi går i samlet flokk opp til toppen hvor vi drikker og spiser litt. Vi håper at vi får sett Harstad og Vågsfjorden i et nydelig vintervær. Husk fakler, mat og drikke!

Turen passer for alle som kan gå og liker å være ute i vintervær. Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der. Gi gjerne et hint om dere kommer.

Fakkeltog til Gangsåstoppen

Vi avslutter året med det som har blitt en tradisjonell fakkeltur til Gangsåstoppen. Disse turene byr på mørketidsstemning, tente fakler og den spesielle roen som kjennetegner romjula. Oppmøte på parkeringsplassen ...

Kontaktinformasjon:

  • Beate Kastnes Morsund
  • Tlf. 91611011

Turledere:

  • Beate K. Morsund
  • Siri Marianne Hofsø Hjellnes