Juleavslutning i Folkeparken

29. november 2019 kl. 17:30 - 19:30
Fellestur, Fottur, Juleavslutning
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi leker ute med akebrett, ski, skøyter, spade eller det været tillater. Barnas Turlag har laget natursti som alle kan følge. Samtidig speider vi etter nissen og krysser fingrene for at han finner fram. Ved gapahukene har nissefar fikset grøt til alle og nissens små hjelpere har puttet en mandel i grøten. Vel møtt til en rolig tur, og en svært koselig juleavslutning!

Oppmøte ved dobbeltgapahukene (Startsletta) i Folkeparken kl. 17:30.

NB - dette er en påmeldingstur for å få oversikt over antall nissegaver og antall grøtporsjoner. Det er derfor svært viktig at ALLE melder seg på!

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Juleavslutning i Folkeparken

Kontaktinformasjon: