Juleavslutning i Sollia

1. desember kl. 11:00
Fellestur, Fottur, Sollia, Juleavslutning
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Vi leker ute med akebrett, ski, skøyter, spade eller det været tillater. Samtidig speider vi etter nissen og krysser fingrene for at han finner fram. Inne har nissemor laget grøt til alle og nissens små hjelpere har puttet en mandel i grøten. Vel møtt til en rolig tur, og en svært koselig juleavslutning!

Turen passer for alle.

For at nissemor skal vite hvor mye mat ho må lage, blir det påmelding på websida til Harstad Turlag. Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Juleavslutning i Sollia

Kontaktinformasjon: