Kveldsmattur til Damvannet / Dammen i Kanebogen

Fellestur

Dato
5. juni kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med rikelig av fristende kveldsmat og drikke for hele familien. Fremme ved turmålet blir det tid og mulighet til både lek og spising. Ta med en vedskie til bålet hvis du har, og klær og utstyr som passer til vær og føreforhold.

Hjemmelaget pinnebrød stekt på bålet smaker alltid godt og kan lages i uendelig mange varianter. Du kan tilsette ganske så mye snacks i deigen også. Hva med urter, sjokolade eller nøtter? Vi lover deg at du blir populær rundt bålet om du kan by på varme pinnebrød med smeltet sjokolade. Oppskrift på pinnebrød-deig.

Oppmøte kl. 17:00 ved kartmarkør (parkering ved Damveien 2 og ved transformatorstasjonen). Det er ca 15 minutt å gå på sti fra parkeringsplassen til Damvannet.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kveldsmattur til Damvannet / Dammen i Kanebogen

Barnas turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Siri Marianne Hofsø Hjellnes
  • Beate K. Morsund
  • Linda Motrøen Paulsen