Barnepadling i samarbeid med Harstad Padleklubb

31. august kl. 11:30
Fellestur, Fottur, Barn, Kajakk, Padling
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Barnas Turlag

Nysgjerrig på hva padling i kajakk er? Lyst å lære litt? Jakte etter skumbjørner? Balansere og leke i og med kajakken? Eller helt enkelt se om kajakkpadling er noe for deg? Da er dette rette plassen!

I samarbeid med Harstad Padleklubb har vi gratis «kom å prøv kajakk» for barn. Harstad Padleklubb stiller med instruktører, kajakker og tørrdrakter.

Det er plass til 8 barn på hver gruppe som fordeler seg slik:

• Mellom kl. 12 og 13:30: 5-7 år
  • Mellom kl. 13:30 og 15: 8-10 år
  • Mellom kl. 15 og 16:30: 11-15 år

Oppmøte 30 minutter før oppsatt padletid.

Hvert barn må ha med en foresatt.

Nødvendig utstyr:

Et komplett skift

Termos med varm drikke

Sjokolade/banan/brødskive

Vi har også aktivitet på land med grilling, og lek i fjæra. Ta med grillmat og tilbring søndagen i Kanebogenfjæra!

Parkering: Kommunal parkering ved Kanebogenfjæra.

Arrangementet er gratis.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Barnepadling i samarbeid med Harstad Padleklubb

Kontaktinformasjon: