Isfiskekonkurranse på Møkkelandsvannet

Fellestur

Dato
17. mars 2019 kl. 13:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Isfiske
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

En av våre mange tradisjonsrike aktiviteter er isfiskekonkurransen på Møkkelandsvannet. Her blir det premiering ut fra størst fisk (1, 2. og 3.plass).

Vi ordner bål og låner ut diverse utstyr, som isbor, ifiskestenger og bålpinner. Utstyret må gå på rundgang, så de som har utstyr selv må gjerne ta det med. Vi vil ha noen bokser med maggot oppe ved bålplassen, hvor dere kan kan komme å hente dere en klype, så husk å ta med en liten boks e.l. for å ha magotten i. De som vil må gjerne ta med egen maggot. Ellers må dere ha med mat, drikke og sitteunderlag/stoler. Denne turen er like fin for nye som erfarne turentusiaster. Husk klær etter vær!

Obs! Det er ikke sikkert det vil være brøyta ved oppmøtested (se kart lenger ned). Da må vi parkere langs veikanten. Husk å parkere godt ute til siden, for å unngå å hindre trafikk. 

Viktig!

  1. Se kart (bildet under), for hvor arrangementet skal foregå. Vi ber om at alle holder seg innenfor merket område pga sikkerhetsmessige årsaker og at ingen beveger seg mot de røde kryssene på kartet som markere vannets ut- og innløp hvor det kan være tynnere is.
  2. Alle som håndterer et isbor, skal alltid ha dekslet på bladene, eller ha isboren borret godt ned i isen når borret ikke er i bruk. Dekselet skal være på når du går fra et hull over til å borre et nytt hull. 

Arrangementet starter kl.13. Turledere vil være der fra ca 12.30, for å ordne til. Konkuransen starter 13.15 og avslutter 14.15. Erfaring viser at mange møter opp lenge før oppmøtetidspunkt og at barna blir fort utolmodige. Noen drar hjem før premieringen starter. Så av hensyn til de søte små, vil premiering skje kjapt. Ellers må de som vil, fiske og kose seg utover dagen. 

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

Isfiskekonkurranse på Møkkelandsvannet

En av våre mange tradisjonsrike aktiviteter er isfiskekonkurransen på Møkkelandsvannet. Her blir det premiering ut fra størst fisk (1, 2. og 3.plass). Vi ordner bål og låner ut diverse utstyr, som ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Motrøen Paulsen
  • Siri Marianne Hofsø Hjellnes
  • Therese-Marie Tangen