Isfiskekonkurranse på Møkkelandsvannet

Fellestur

Dato
17. mars kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Isfiske
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

En av våre mange tradisjonsrike aktiviteter er isfiskekonkurransen på Møkkelandsvannet. Her blir det premiering ut fra størst fisk.

Vi ordner bål og maggot, borer noen hull og har med noen isfiskestenger. Dere tar med mat og drikke, varme klær og ellers det dere måtte trenge av fiskeutstyr. Denne turen er like fin for nye som erfarne turentusiaster. 

Oppmøte kl.13. Turledere vil være der fra 12.30. Konkuransen starter 13.30 og avslutter 14.00. Erfaring viser at mange møter opp lenge før oppmøtetidspunkt og at barna blir fort utolmodige. Noen drar hjem før premieringen starter. Så av hensyn til de søte små, vil premiering skje kjapt. Ellers må de som vil fiske og kose seg utover dagen.

Det er ikke sikkert det vil være brøyta ved oppmøtested (se kart lenger ned). Da må vi parkere langs veikanten. Husk å parkere godt ute til siden!

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

Isfiskekonkurranse på Møkkelandsvannet

En av våre mange tradisjonsrike aktiviteter er isfiskekonkurransen på Møkkelandsvannet. Her blir det premiering ut fra størst fisk. Vi ordner bål og maggot, borer noen hull og har med noen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Motrøen Paulsen
  • Therese-Marie Tangen