Avlyst Trugetur til Trollfjellet (1010 moh)

Fellestur

Dato
24. mars 2019 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Topptur, Trugetur
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen er avlyst på grunn av skredfaren.

Bli med oss på trugetur til Trollfjellet, 1010 moh.

Oppmøte: kl 10.00 ved kulturhuset på Myklebostad.

Turlengde: 18 km

Antatt tidsforbruk: 7 timer

Dette er en påmeldingstur.

Trollfjellet er Tjeldøyas høyeste topp og et flott turmål også om vinteren da man kan unngå å gå i skredfarlig terreng. Vi møtes kl 10.00 ved kulturhuset på Myklebostad. Selv om vi skal opp på 1010 meter er dette også en tur med lengre flate partier innimellom. På toppen er det god utsikt i alle retninger. Dette er en relativt lang og krevende truge tur så man bør ha gått noen turer på truger tidligere og være relativt tur vandt og godt utrustet for en vinterdag i fjellet der været kan skifte fort. Gjennomføring av turen vil være avhengig av værforholdene.

Turer i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette. 

Trugetur til Trollfjellet (1010 moh)

Bli med oss på trugetur til Trollfjellet, 1010 moh. Oppmøte: kl 10.00 ved kulturhuset på Myklebostad. Turlengde: 18 km Antatt tidsforbruk: 7 timer Dette er en påmeldingstur. Trollfjellet er Tjeldøyas ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Dag Jensen