Overnattingstur på Bjørnhaugen

24. mars kl. 12:00
Fellestur, Fottur, Overnattingstur, Barnasturlag, Bjørnhaugen
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Her har dere muligheten til å teste ut en av Harstad Turlags flotte hytter; nyrenoverte Bjørnhaugen som både er veinær og svært tilrettelagt for familier. Vi satser på godt skiføre og muligheter for skileik! Kanskje noen ønsker å forsøke seg på å sove i telt like ved hytta? Vi lager bål og griller på lørdag ettermiddag. Felles taco på lørdagskvelden (dette organiseres på forhånd).

Oppmøte lørdag kl. 12. Alle bidrar i opprydding og vasking og vi forlater hytta kl. 12, men oppfordrer alle til å leke og være på tur i området rundt hytta.

Ta med:

• Sovepose/Lakenpose, toalettsaker etc.
  • Lykt/hodelykt, varme klær.
  • Sitteunderlag, matpakke og varm drikke til bålkosen lørdag ettermiddag.
  • Ski/akebrett og/eller fiskeutstyr.
  • Eget lørdagsgodt.
  • Spill /tegnesaker (ikke nettbrett og ipad)

NB – påmeldingstur. Bindende påmelding via knappen på høyre side. Påmeldingen åpner 2. mars.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen! Det koster bare 125,- for et barnemedlemsskap per år.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktpersoner: Siri Hofsø Hjellnes (918 38 371)

Overnattingstur på Bjørnhaugen

Kontaktinformasjon: